Päivä 12/2018

Aamupäivällä lähdettiin ajamaan kotia kohti ja sanottiin Keszthelylle heipat. Välillä käytiin Unkarissa huoltoasemalla lounaalla ja yritettiin ostaa Slovakian puolelle tiemaksua. Mutta Unkarin puolelta eivät myyneet Slovakian puolelle vinjettiä. Rajalta ei löydetty ostospaikkaa ja  Slovakian puolella ensimmäinen huoltoasema oli kiinni ja toinen oli Shelli, joka ei kuulemma myynyt niitä lainkaan. Ja sitten poliisi jo pysäyttikin meidät. Antoivat meille minimisakon, 10€, kun selitettiin että yritetty kyllä ostaa, mutta kukaan ei meille ole tiemaksua myynyt. Heti poliisien jälkeen oikea huoltoasema sitten löytyikin.

Majoituttiin Košiceen ja Kirsi lähti käymään kaupoilla ja Esa jäi lepäämään pitkän ajomatkan jälkeen.

Myöhemmin lähdettiin yhdessä kiertämään vanhaa kaupunkia.

Siellä oli ilmeisesti jotkin sadonkorjuumarkkinat, sekä yöjuoksu-tapahtuma. Väkeä oli ihan tungokseen asti liikenteessä.

Käytiin syömässä Rosti Steak Housessa hyvät pihviruuat. Sitten vielä kierrettiin kylää. Satuttiin paikalle kun alkoi tulishow ja yllätys oli melkoinen, kun taustalla soikin suomalaista metallia, Moonsorrown Raunioilla kappale.

Esityksen jälkeen päätettiin, että palataan Hotellillemme ja lepäämään, jotta jaksaa seuraavana päivänä taas matkustaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *