Päivä 16, kotimatka /2018

Aurinko paistoi aamulla kun lähdimme aamupalan jälkeen kohti Tallinnaa, mutta ennen Tallinnaa alkoi satamaan reippaasti. Tallinnassa käväistiin kauppakeskuksessa uusi peitto ostamassa kotia ja lähdettiin satamaa kohti.

Emme hankkineet sataman kaupoista samanlaisia tuulipukuja, mutta ostimme samanlaiset Jägermeister -hupparit. Sadekin loppui ja merimatka Eckerö Linella oli suht rauhallinen. Helsingissä satoi reippaasti ja kotimatka yöllä oli sateinen. Kotona olimme yöllä yhden maissa.

Hyundai toimi loistavasti koko matkan ajan ja kotipihalla km-mittari näytti 16261.

Paljon saatiin nähdä ja kokea kahden viikon aikana. Mutta mukava oli tulla myös kotiin. 👍😊

One Reply to “Päivä 16, kotimatka /2018”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *