19.8.2019 /Matkalla Italiaan.

Yöllä satoi ihan kunnolla, mutta aamulla kun heräsimme oli jo ihan aurinkoinen ilma. Söimme aamupalat autolla ja lähdimme eteenpäin, suuntana Italia. Ensin hyvästelimme naapuriauton asukkaat ja campingisännän, sekä meitä tervehtimään tulleen sveitsiläisen iäkkäämmän miehen, joka käy kuulemma välillä Suomessa ja Norjassa metsästämässä koiransa kanssa.

Sveitsin puolella oli uskomattomia maisemia kun koko alue oli kuin pilven peitossa.

oznorCBT_vivi
sdr_vivi

Italiaan menimme tietä numero 11 pitkin, eli Sustenstrassenin kautta, joka oli osittain jyrkkääkin vuoristotietä ja kiipesimme autolla melkoisiin maisemiin. Vastaan tuli lumisia kohtia ja lämpötila laski 11 asteeseen hetkellisesti. Ajoimme myös 17 km pitkän tunnelin.

https://www.dangerousroads.org/europe/switzerland/3435-susten-pass.html

oznorCOQR_vivi
rptnboz
oznorCBT_vivi

Italiaan saavuimme kello 2 maissa ja lämmintä oli 31 astetta. Tulimme majoittumaan paikkaan nimeltä Camping 2 lakes. ( camping 2 lakesVia Isella, 34, 23862 Civate) Paikka oli kauniilla paikalla, mutta hieman”hoitamaton”. Ja yleiset WC:t nyt olivat ihan omanlaisensa. Majoitushinta oli 29€. /vrk.

sdr_vivi
seg_vivi

Söimme alueen pizzeriassa iltaruuan, joka oli hyvää ja edullista. Ravintolassa kävi vain käteinen.

seg_vivi

Kävimme myös uimassa lämpimässä vedessä. Ilta-aurinkokin laski alueelle kauniisti.

ptr
oznorCOBR_vivi

Pimeää tuli pian kahdeksan jälkeen. Myöhemmin vielä istuimme iltaa oman punaviinin ja juustojen kanssa ulkosalla. Alueella oli paljon pieniä mökkejä, joissa etenkin iltaisin oli ihmisiä kokoontunut yhteisen oleskelun ja ruuan pariin.

mde_vivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *