20.8.2019 / Gardalle

Keitimme aamulla kahvit ja lähdimme taas ajoissa liikenteeseen. Tälläkin camping alueella kuljeskeli muutama kissa. He ei tosin ihan yhtä tuttavallisia olleet kuin edellisen paikan kissa.

oznorTO_vivi

Päätimme ajaa kohti Garda-järveä ja Siellä paikkaa nimeltä Sirmione. Moottoritiet Italiassa ovat maksulliset. Moottoritielle siirryttäessä otetaan lipuke ja pois siirryttäessä maksetaan automaattiin tarvittava summa.

sdr_vivi

Emme olleet varanneet etukäteen mitään, mutta onnellisesti saimme heti ensimmäiseltä alueelta kahdeksi yöksi autollemme hyvän paikan. Läheltä rantaa, WC-suihkutiloja ja ravintolaa. Alueen nimi oli Camping Village San Francesco. Paikka oli siisti ja alue sisälsi siis oman ravintolan ja kaupan ym. 2 yötä saimme hintaan 88€. Mukana oli kuulemma jokin alunnus. Normihinta 14.90€/hlö ja auto n. 25-30€/ yö.

Loikoilimme rannalla ja uimme. Oli todella lämmin päivä. Hieman jopa painostavan hikisen kuuma.

oznorCOBR_vivi
oznorCOQR_vivi

Esan tuttava, Ripa, joka asuu alueella, tuli meitä tervehtimään ja istuskelimme ravintolan terassilla muutaman tunnin. Hän kertoi alueesta. Sovimme että käymme yhdessä illalla syömässä ja tapaamme myöhemmin kylällä hänet ja hänen puolisonsa.

Ilma oli todella lämmin, kuten kerroinkin ja Kirsi lähti taas uimaan ja suihkuun. Tuntui että suihkun jälkeen raikas olo kesti noin viisi minuuttia kunnes oli taas hiki.

Lähdimme Esan kanssa kello 8 jälkeen illalla kävelemään noin puolentoista kilometrin päähän ravintolaan, jossa vietimme mukavan illan Ripan ja hänen puolisonsa kanssa syöden hyvin.

seg_vivi
seg_vivi

Koska alueella oli huonosti takseja saatavilla, lähti ravintolan kokki heittämään meidät takaisin Campingille. Jossain kauempana ukkosti, mutta se ei tullut alueen päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *