13.8.2019 / Hollanti

Neljän tunnin unien jälkeen heräiltiin kun ympärillä olevat rekat lähtivät liikenteeseen. Oli sateista ja ajateltiin mekin jatkaa heti ajamista. Pieneltä bensa-asemalta haettiin dieseliä ja aamukahvit. (Diesel 1.37€/ L) Ajellessa maata pitkin oli helppo huomata että Alankomaat olivat todellakin alankoista maata. Ja hetken ajeltua aurinkokin tuli esiin, mutta lämpötila pysytteli vielä n. 15asteessa.

seg_vivi

Ajoimme lähelle Amsterdamia City Campingille, joka oli vartioitu alue ilman palveluja ja muita mukavuuksia (ei wc:tä eikä suihkua). Parkki maksoi 28€ sis. yksi auto ja kaksi henkilöä.

sdr_vivi

Läheltä Camping aluetta lähti lautta, jonne käveltiin ja jolla mentiin keskustaan. Lautta vei meidät suoraan Central Stationille.

oznorCOQR_vivi

Keskustassa tavattiin Esan tytär Sanni, jonka kanssa käytiin ensin kahvilla Vincent Van Gogh – kahvilassa lähellä asemaa.

sdr_vivi

Ulkona oli hieman pilvistä ja päätettiin lähteä katsomaan ”julkkiksia” Madame Tussaudin vahakabinettiin. Lipun hinta oli 21€/hlö.

sdr_vivi
seg_vivi
seg_vivi
oznorCOQR_vivi

Vahakabinetin jälkeen lähdettiin syömään ja ihmettelemään kaupunkia. Ruoka oli samoissa hinnoissa kuin Suomessa.

seg_vivi

Ruokailun jälkeen käytiin kiertelemässä kaupunkia. Hyvin monenlaista taloa ja etenkin paljon pyöräilijöitä.

sdr_vivi
sdr_vivi
seg_vivi

Iltapalaksi haettiin vielä juustoja ym. autolle ja painuttiin ajoissa nukkumaan. Alue oli hyvin rauhallinen ja saatiinkin nukuttua nyt kunnon yöunet.

seg_vivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *