14.8.2019 / Luxemburg

Aamulla herättiin Amsterdamista hyvin nukutun yön jälkeen. Pohdittiin hetki ajomatkaa ja lähdettiin kohti Luxemburgia.

Lähes heti Belgiaan saavuttaessa maisematkin alkoivat muuttua alankoisesta hyvin kumpuileviksi. Belgiassa kävimme vain kahvilla, mutta emme maassa sen enempää pysähtyneet.

rptnb

Karavaanarit – fb – sivustojen kautta saimme vinkin Camping Kockelsheuerista, joka oli lähellä Luxemburgin kaupunkia. Sinne päädyimme ja vuorokausipaikka sähköjen kanssa oli vain 19,50€. WC-suihkut ym. yhteiset tilat oli ihan siistit ja autolle varattu paikka ihan reilun kokoinen.

sdr_vivi

Bussi kaupunkiin kulki läheltä aluetta ja maksoi 2€ suunta per henkilö. Kävimme kiertelemässä kaupunkia ja se oli kyllä upea kaikin tavoin. Ilma oli lämmin 23 astetta.

oznorCOBR_vivi
oznorCOQR_vivi

Ruusuja kasvoi useissa paikoissa, vanhat rakennukset ja linnoitukset olivat upeita.

oznorCOBR_vivi
oznorCO_vivi
fbthdr
sdr_vivi

Kaupungissa oli Sky Liner – torni, josta näki kauas koko alueen.

seg_vivi
oznorTO_vivi
oznorCOQR_vivi
oznorTO_vivi

Käytiin syömässä kadulla joka oli täynnä ravintoloita. Ruuan hinta oli hyvin samaa kuin Suomessa.

seg_vivi

Ruokailun jälkeen huomattiin että osassa kaupunkia olikin kaupunkifestivaalit (Summer In the City) menossa, joten suunnistettiin niille teltoille. Juoma ja ruokatelttoja oli pystytetty aukioille ja esiintymislavoja oli kolme. Ihmiset hyväntuulisia ja musiikkia kuului lähes jokanurkan takaa.

oznorCOQR_vivi
oznorCOBR_vivi
oznorCOQR_vivi
oznorCBT_vivi

Kymmenen maissa alkoi olla jo pimeää ja tulimme bussilla takaisin autolle. Noin kymmenen- viidentoista kilometrin päässä camping–alueesta on lentokenttä ja lentokoneita menee usein alueen päältä. Hetken ihmeteltiin ulkona koneita ja painuttiin sitten autoon nukkumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *