Päivä 9/2018

Sateinen aamupäivä Keszthelyssä ja sadetta lupaili koko päiväksi. Päätimme suunnata Budapestiä kohti. Ajoimme ensin Siofokkiin omalla autolla, josko sieltä löytyisi vartioitu parkkipaikka, jonne voisimme jättää auton ja huristaa junalla Budapestiin. Kukaan ei kuitenkaan juna-asemalla puhunut englantia eikä voinut meitä auttaa, joten ajettiin ihan Budapestin laitamille ja otettiin huone hotellista nimeltä Grand Slam Park In.

Hotelli oli suomalaisesta puusta rakennettu ja se sijaitsi tenniskenttien läheisyydestä. Söimme hotellissa pekoniinkäärityt kanat ja saimme hotellihenkilökunnalta ohjeet miten siirtyä keskustaan yleisillä.

Lähdimme bussin ja metron kautta katsomaan Budapestin hulinaa. Siellä otimme yhden firman ”hop on hop off-bussin” ja ajelimme katsomassa kaupungin nähtävyydet bussin kyydistä. 

Ilma Budapestissa oli sateeton ja välillä aurinkokin paistoi.

Illalla käytiin syömässä BurgerKingissä, Esa hampurilaisen ja Kirsi salaatin.  Sitten vielä hetki ihmeteltiin Tonavan rantaa ja painuttiin takaisin hotellillemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *